• small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
EFEZE VANUIT KUSADASI
Vanaf 320,00 €

Aantal deelnemers
Voor deze adembenemende excursie zullen we u ophalen van de haven van Kusadasi en brengen we u  naar de meest fascinerende oude ruines van steden van de voormalige kleine provincie: Efeze. Deze enorme archeologische bestemming staat vol met interessante bezienswaardigheden, zoals de Artemis of de Hadrian tempel en de Grote theater.

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van de   haven van Izmir of de  haven van Kusadasi, dat hangt af van waar de  cruise aanmeert. In dit geval beginnen we vanuit Kusadası

Pick-up van de haven waar uw cruise ligt

In ons boekingsformulier vragen we u de  naam van uw cruiseschip en de naam van uw  rederij  te noteren waar we u kunnen ophalen voor de excursie. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een  voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals het telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de  pick-up van de cruise haven  tijdig ons door kunt geven.

Meest gestelde vragen over cruise haven pick-up

Hoe weten we wie onze gids is, waar we onze gids kunnen aantreffen en welk vervoer er voor ons klaar staat bij de haven? 

De gids zal met een duidelijke naambord op u wachten bij de  uitgang van cruise haven. We zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat u van te voren het telefoonnummer van de gids krijgt. Zodra u uw boeking volledig heeft afgerond zullen we u een  telefoonnummer geven en kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor vragen of opmerkingen. 

What gebeurd er als we te laat van de excurise terugkomen op het cruiseschip?
Onze toeristen service bedrijf zal de cruise reizigers begeleiden. We zijn op de hoogte van gedetailleerde reisschema's van de cruiseschepen, dus we zullen er zeker voor zorgen dat onze gasten op tijd terugkeuren naar het cruiseschip. Gedurende onze jarenlange operatie is dit nog nooit voorgekomen. U bent in goede handen! 

Pick-up tijd

De exacte pick-up tijd van  Haven van Kusadasi  hangt af van  aankomsttijd van de cruise, We zullen u de  exacte tijd en schema per  e-mail laten weten zodra u ons laat weten hoe laat de cruise aankomst in de haven. 

Duur

Dagtour, tussen  6 en 8 uur, hangt af van de vertrektijd van uw cruise.

Prijs

 

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Up to 16 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

320 

 

340 

 

360 

 

420 

Inclusief

Pick up van en naar uw cruise haven. 
Vervoer met chauffeur met een auto, minibus of bus allen voorzien  van airco. 
Engelstalige gids. 

Exclusief 

Eten en drinken. 
Entree tickets
Toll kosten (De  afstand tussen Izmir en Efeze is  80 km via de snelweg, u moet de tolkosten voor de heen- en terugrijs betalen).
Parkeer kosten.

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag dient contant te worden betaald op de dag van de excursie. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om en bezoek te brengen aan  Efeze en  het huis van de Heilige Maria onder leiding van een gids, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken i het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze  FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.


Efeze, vanuit Kusadasi

Liefhebbers van archeology zullen hun kleine paradijs vinden Efeze. Those archeology lovers will find their little paradise in  Ephesus. Beschouwd als een van de Zeven wonderen van de Wereld, is deze antieke stad opgezet als een Ionische toevluchtsoord en werd uiteindelijk de tweede belangrijkste stad van het Romeinse Rijk en de plek voor de grote christelijke kerk (waarnaar Paulus verwijst in zijn brief aan de Efeziërs).  

Bij de ingang vindt u de Vedius Gymnasium en de fundamenten van voorheen een enrom stadion is geweest (de tribunes werden ontmanteld om de Byzantijnse muur te bouwen). Eenmaal door de deur gepaseerd te zijn is het onmogelijk om niet te worden gefascineerd door de Weg van Arcadië, een prachtige laan geflankeerd door marmeren zuilen die aan één kant eindigen in de schitterende Grote Theater. Dit theater, bood plaats aan 25.000 toeschouwers, is gegraven in de hellingen van de berg Pion en diende als decor voor het Artemis festival, dat elk jaar werd gehouden. Vanuit het theater ziet u   Marmeren weg die leidt tot de Celsus biblilotheek, die bijna volledig herbouwd is door de Weense archeologen. De opgegraven gevel van de bibliotheek is een eerbetoon aan de majestueze architectuur van Efeze.   

Als we naar de heuvel kijken zullen we de Tempel van Hadrian, de Baden van Scholastika and de rijtjeshuizen zine. Een klein eind verderop is de Fontein van Trajan en de grot van de Zeven Slapers van Efeze.  Voordat we weer terug reizen naar de cruiseschip zullen we onderweg stoppen waar u de gelegenheid krijgt om souvenirs en typisch regionale producten te kopen.  

Informatie

Skip Navigation Links.
logo-advisor