• small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
EFEZE, ST. JOHN KERK EN HUIS HEILIGE MAAGD MARIA
Vanaf 360,00 €

Aantal deelnemers
In deze perfecte tour nemen wij u mee naar de nabijheid van de fort van de Selçuks, waar u de St. John Kerk kunt bewonderen, het Huis van de Maagd Maria en het oude Efeze. In het oude Efeze ziet u anthologicale gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de ongelooflijke Grote Theater van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 toeschouwers.

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van de   haven van Izmir of de  haven van Kusadasi, dat hangt af van waar de  cruise aanmeert. In dit geval beginnen we vanuit  Kusadası

Pick-up van de haven waar uw cruise ligt

In ons boekingsformulier vragen we u de  naam van uw cruiseschip en de naam van uw  rederij  te noteren waar we u kunnen ophalen voor de excursie. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een  voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals het telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de  pick-up van de cruise haven  tijdig ons door kunt geven.

Meest gestelde vragen over cruise haven pick-up

Hoe weten we wie onze gids is, waar we onze gids kunnen aantreffen en welk vervoer er voor ons klaar staat bij de haven? 

De gids zal met een duidelijke naambord op u wachten bij de  uitgang van cruise haven. We zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat u van te voren het telefoonnummer van de gids krijgt. Zodra u uw boeking volledig heeft afgerond zullen we u een  telefoonnummer geven en kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor vragen of opmerkingen. 

What gebeurd er als we te laat van de excurise terugkomen op het cruiseschip?
Onze toeristen service bedrijf zal de cruise reizigers begeleiden. We zijn op de hoogte van gedetailleerde reisschema's van de cruiseschepen, dus we zullen er zeker voor zorgen dat onze gasten op tijd terugkeuren naar het cruiseschip. Gedurende onze jarenlange operatie is dit nog nooit voorgekomen. U bent in goede handen! 

Pick-up tijd

De exacte pick-up tijd van  Haven van Kusadasi  hangt af van  aankomsttijd van de cruise, We zullen u de  exacte tijd en schema per  e-mail laten weten zodra u ons laat weten hoe laat de cruise aankomst in de haven. 

Duur

Dagtour, tussen  6 en 8 uur, hangt af van de vertrektijd van uw cruise.

Prijs

 

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Tot 12 personen

Up to 16 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

360 

 

380 

 

390 

 

490 

Inclusief

Pick up van en naar uw cruise haven. 
Vervoer met chauffeur met een auto, minibus of bus allen voorzien  van airco. 
Engelstalige gids. 

Exclusief 

Eten en drinken. 
Entree tickets
Toll kosten (De  afstand tussen Izmir en Efeze is  80 km via de snelweg, u moet de tolkosten voor de heen- en terugrijs betalen).
Parkeer kosten.

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag dient contant te worden betaald op de dag van de excursie. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om en bezoek te brengen aan  Efeze, St. John kerk en  het huis van de Heilige Maria onder leiding van een gids, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken i het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze  FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.

Efeze, St. John kerk en huis van maagd Maria

Deze tour brengt u naar de omgeving van de  Selçuk Fort, waar de   Kerk van St. John staat, deze kerk wordt beschouwd als de  meest belangrijke gebouw uit het Byzantium van Efeze. De kerk is in opdracht gemaakt van Justinian en Koningin Theodora in de VI eeuw na Christus, op de ruïnes van een kleine kerk met het graf van St. John,  die in 100 na Christus is gestorven in  Efeze. 

Vervolgens, zullen we het   Huis van de heilige maagd Mariabezoeken, welke in 1892 is verklaard tot een pelgrimsoord. De heilige Maria heeft 46 jaar in een huis op de  Bulbul berg geleefd. Een huis dat tot 200 jaar geleden in de vergetelheid was geraakt. Het huis van de heilige Maagd is bekend geworden na de bezoeken van de pausen Paulus VIJan Paulus II en Benedict XVI


Na de lunch in  Kusadasi zullen de  wonderen van Efeze ontdekken, de oude hoofdstad van Klein-Azië en destijds één van de belangrijkste  havens van de  Middellandse zee. Ook zullen we bezoek brengen aan  de zeer indrukwekkende  Tempel of Hadrianusde  Biblilotheek van Celsus, en niet te vergeten de  Grote Theater, de grootste van de oudheid, met een capaciteit van 25 duizend toeschouwers. Voordat we teruggaan zult u onderweg de gelegenheid krijgen op  souveniers en typisch lokale produkte n te kopen. 

Informatie

Skip Navigation Links.
logo-advisor