*** seo_title_tourlist_e" /> VIAURBUS *** seo_title_tourlist_e" />
Maak kennis met het oude Efeze, de egeïsche parel, het Grote theater, de bibliotheek van Celsus en de tempel van Hadrian, een adembenemende omgeving waarin de B https://www.viaurbis.com/console/t-image/logo_yeni.png
*** seo_title_tourlist_e
tour-image

EFEZE, ST. JOHN KERK EN HUIS HEILIGE MAAGD MARIA

In deze perfecte tour nemen wij u mee naar de nabijheid van de fort van de Selçuks, waar u de St. John Kerk kunt bewonderen, het Huis van de Maagd Maria en het oude Efeze. In het oude Efeze ziet u anthologicale gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de ongelooflijke Grote Theater van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 toeschouwers.

Vanaf: 360,00 €
Details
tour-image

EEN BEZOEK AAN PERGAMON

Dit is een unieke kans om één van de interessantste steden van de oudheid te bezichtigen: Het oude Pergamon met haar Akelepieion, de Agora, Acropolis en Amphitheater.

Vanaf: 380,00 €
Details
tour-image

IZMIR, VANAF DE TIJD VAN HOMERUS TOT HEDEN

Smyrna is de derde grootste stad en de tweede grootste havenstad van Turkije. Hier treft u bezienswaardigheden aan als de Konak moskee, Alsancak station en de Kemeraltı bazaar.

Vanaf: 320,00 €
Details
tour-image

TOUR JOODSE ERFGOED IZMIR

In deze historische tour zult u kennis opdoen over het joodse erfgoed in Smyrna (Izmir), een mooie, grote stad die door velen de Egeïsche parel van Turkije wordt genoemd. Hier bezoeken we de  Beth Israel Synagoge, de Kemeralti Bazaar en Havra straat, die bekend staat als de joodse of Sefardische buurt.

Vanaf: 320,00 €
Details
tour-image

EFEZE VANUIT KUSADASI

Voor deze adembenemende excursie zullen we u ophalen van de haven van Kusadasi en brengen we u  naar de meest fascinerende oude ruines van steden van de voormalige kleine provincie: Efeze. Deze enorme archeologische bestemming staat vol met interessante bezienswaardigheden, zoals de Artemis of de Hadrian tempel en de Grote theater.

Vanaf: 320,00 €
Details
tour-image

EFEZE EN HUIS VAN HEILIGE MARIA

In deze privé tour zult u kennis opdoen over de verbazingwekkende oude stad Efeze (Ephesus),  de transcendente  archeologische bestemming  en het Huis van de Maagd Maria, een bedevaartsoord. In het oude Efeze kunt u anthologische gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de adembenemende Grote Theather van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 mensen bewonderen.

Vanaf: 320,00 €
Details
logo-advisor