• small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
TOUR JOODSE ERFGOED IZMIR
Vanaf 320,00 €

Aantal deelnemers
In deze historische tour zult u kennis opdoen over het joodse erfgoed in Smyrna (Izmir), een mooie, grote stad die door velen de Egeïsche parel van Turkije wordt genoemd. Hier bezoeken we de  Beth Israel Synagoge, de Kemeralti Bazaar en Havra straat, die bekend staat als de joodse of Sefardische buurt.

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van de   haven van Izmir of de  haven van Kusadasi, dat hangt af van waar de  cruise aanmeert. 

Pick-up van de haven waar uw cruise ligt

In ons boekingsformulier vragen we u de  naam van uw cruiseschip en de naam van uw  rederij  te noteren waar we u kunnen ophalen voor de excursie. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een  voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals het telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de  pick-up van de cruise haven  tijdig ons door kunt geven.

Meest gestelde vragen over cruise haven pick-up

Hoe weten we wie onze gids is, waar we onze gids kunnen aantreffen en welk vervoer er voor ons klaar staat bij de haven? 

De gids zal met een duidelijke naambord op u wachten bij de  uitgang van cruise haven. We zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat u van te voren het telefoonnummer van de gids krijgt. Zodra u uw boeking volledig heeft afgerond zullen we u een  telefoonnummer geven en kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor vragen of opmerkingen. 

What gebeurd er als we te laat van de excurise terugkomen op het cruiseschip?
Onze toeristen service bedrijf zal de cruise reizigers begeleiden. We zijn op de hoogte van gedetailleerde reisschema's van de cruiseschepen, dus we zullen er zeker voor zorgen dat onze gasten op tijd terugkeuren naar het cruiseschip. Gedurende onze jarenlange operatie is dit nog nooit voorgekomen. U bent in goede handen! 

Pick-up tijd

De exacte pick-up tijd van  Haven van Izmir  of haven van Kusadasi hangt af van  aankomsttijd van de cruise, We zullen u de  exacte tijd en schema per  e-mail laten weten zodra u ons laat weten hoe laat de cruise aankomst in de haven. 

Duur

Dagtour, tussen  6 en 8 uur, hangt af van de vertrektijd van uw cruise.

Prijs

 

Tot 2 personen

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Up to 12 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

320 

 

340 

 

360 

 

380 

Inclusief

Pick up van en naar uw cruise haven. 
Vervoer met chauffeur met een auto, minibus of bus allen voorzien  van airco. 
Engelstalige gids. 

Exclusief 

Eten en drinken. 
Entree tickets
Tolkosten ( afstand tussen Izmir en Kusadası is 100 km via de snelweg, u moet de tolkosten voor de heen- en terugrijs betalen).
Parkeer kosten.

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag dient contant te worden betaald op de dag van de excursie. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om en bezoek te brengen aan Joodse Erfgoed Izmir Tour onder leiding van een gids, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken i het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze  FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.

Izmir Joodse erfgoed Tour

Met deze tour komen we meer te weten over het Joodse erfgoed in Smyrna (Izmir) , een mooie stad die door velen de Egeïsche parel van Turkije wordt genoemd.

We zullen de Beth - Israel Synagoge bezoeken in de buurt die dezelfde naam heeft. Deze synagoge werd gebouwd in 1907 en staat bekend om zijn prachtige houten decoraties . De twee bouwkundige stukken Tevah ( Bima ) en Tora ( EHAL Akodesh ) zijn in het geheel van mahonie gemaakt , door de beroemdste leraren van die tijd . De bovenste galerij van de synagoge wordt gebruikt als een museum .

Vervolgens zullen we naar de oude winkelstraten gaan en een bezoek brengen aan de Kemeraltı Bazaar en Havra straat, die is vernoemd naar de vele synagogen gebouwd langs deze weg . In de vijftiende eeuw, op uitnodiging van het Ottomaanse Rijk, zijn joodse families geëmigreerd uit Spanje en hebben ze zich in Izmir gevestiged , op de Havra straat en omgeving . Het gebied staat bekend als de Joodse of Sefardische wijk, deze wijk staat bekend  vanwege zijn succes op het gebied van handel, waarin ze goede indruk hebben achtergelaten vanwege de verscheidenheid en bijzondere kwaliteit .

Deze Joodse invloed met zijn tradities, gewoonten en gerechten is niet alleen te vinden op Havra straat maar over het algemeen in heel Izmir. Eerst bezoeken we de Synagoge Sinyora Geveret , gebouwd in de zestiende eeuw , daarna die van Algazi en Shalom Kismet, beide  van de zeventiende eeuw . De meeste van deze synagogen werden beïnvloed door de traditionele Ottomaanse decoratieve stijl . Op een gegeven moment waren er maximaal negen synagogen in dezelfde straat , maar vandaag slechts vier zijn opengebleven voor de eredienst .

Na deze bezienswaardigheden te hebben bezocht zullen we vrijetijd hebben om te winkelen in Kemeraltı Bazaar, één van Turkije 's grootste bazaars en de meest kleurrijke en levendige van Izmir. Ook zullen we binnengaan bij de Kizlaragasi, deze bestaat uit twee verdiepingen en is gebouwd door de Ottomanen in de achttiende eeuw , en wordt  heden gebruikt als  een winkelcentrum.

Informatie

Skip Navigation Links.
logo-advisor