• small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
EEN BEZOEK AAN PERGAMON
Vanaf 380,00 €

Aantal deelnemers
Dit is een unieke kans om één van de interessantste steden van de oudheid te bezichtigen: Het oude Pergamon met haar Akelepieion, de Agora, Acropolis en Amphitheater.

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van de   haven van Izmir of de  haven van Kusadasi, dat hangt af van waar de  cruise aanmeert. 

Pick-up van de haven waar uw cruise ligt

In ons boekingsformulier vragen we u de  naam van uw cruiseschip en de naam van uw  rederij  te noteren waar we u kunnen ophalen voor de excursie. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een  voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals het telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de  pick-up van de cruise haven  tijdig ons door kunt geven.

Meest gestelde vragen over cruise haven pick-up

Hoe weten we wie onze gids is, waar we onze gids kunnen aantreffen en welk vervoer er voor ons klaar staat bij de haven? 

De gids zal met een duidelijke naambord op u wachten bij de  uitgang van cruise haven. We zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat u van te voren het telefoonnummer van de gids krijgt. Zodra u uw boeking volledig heeft afgerond zullen we u een  telefoonnummer geven en kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor vragen of opmerkingen. 

What gebeurd er als we te laat van de excurise terugkomen op het cruiseschip?
Onze toeristen service bedrijf zal de cruise reizigers begeleiden. We zijn op de hoogte van gedetailleerde reisschema's van de cruiseschepen, dus we zullen er zeker voor zorgen dat onze gasten op tijd terugkeuren naar het cruiseschip. Gedurende onze jarenlange operatie is dit nog nooit voorgekomen. U bent in goede handen! 

Pick-up tijd

De exacte pick-up tijd van  Haven van Izmir  hangt af van  aankomsttijd van de cruise, We zullen u de  exacte tijd en schema per  e-mail laten weten zodra u ons laat weten hoe laat de cruise aankomst in de haven. 

Duur

Dagtour, tussen  6 en 8 uur, hangt af van de vertrektijd van uw cruise.

Prijs

 

Tot 4 personen

Tot 6 personen

Tot 8 personen

Up to 12 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

410 

 

440 

 

480 

 

520 

Inclusief

Pick up van en naar uw cruise haven. 
Vervoer met chauffeur met een auto, minibus of bus allen voorzien  van airco. 
Engelstalige gids. 

Exclusief 

Eten en drinken. 
Entree tickets
Toll kosten (De  afstand tussen Izmir en Pergamon is  80 km via de snelweg, u moet de tolkosten voor de heen- en terugrijs betalen).
Parkeer kosten.

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag dient contant te worden betaald op de dag van de excursie. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om en bezoek te brengen aan Pergamon onder leiding van een gids, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken i het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze  FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.

Een bezoek aan Pergamon

Voor deze excursie zullen we u ophalen van de haven van  Izmir voor een reis met een historische inhoud naar het oude Pergamon.

Pergamon, is het belangrijkste centrum , naast Alexandrië , van de Hellenistische beschaving in het oosten en de hoofdstad van de Romeinse provincie Klein-Asië.  Pergamon verkeerde drie eeuwen lang in een economische welvaart die resulteerde in een uitzonderlijke artistieke en culturele bloei. U kunt zien hoe de Griekse en Romeinse architecten wisten om te gaan en zich aan te passen aan planning en constructieve eisen van een grote stad in een gebied  met een moeilijke geografische ligging.

We zullen het complex van " Askelepieion ", bezoeken. Deze is gebouwd ter ere van Asclepius, in de griekse mythologie de god van de geneeskunde en de genezing. Het was een plaats wat werd bezocht voor zijn geneeskrachtige bron en stond ook bekend als één van de meest bekende behandeling centra van de wereld .

Een 3 kilometer verharde weg brengt ons naar de Akropolis , die een plateau van ongeveer 275 meter hoog domineert (we zullen terugkeren met de kabelbaan ). Oorspronkelijk omgeven door een drievoudige  muurgordel die een aantal sporen heeft nagelaten.  Op deze rotsachtige omgeving zijn vele tempels evenals openbare en particuliere gebouwen gebouwd . Alvorens terug te keren naar de cruise zullen we stoppen om u de gelegenheid te geven om souvenirs en typisch lokale produkten te kopen en wordt afgesloten met een panoramische busrit in de stad Izmir .

Informatie

Skip Navigation Links.
logo-advisor