• small-image
  • small-image
  • small-image
  • small-image
EFEZE EN HUIS VAN HEILIGE MARIA
Vanaf 320,00 €

Aantal deelnemers
In deze privé tour zult u kennis opdoen over de verbazingwekkende oude stad Efeze (Ephesus),  de transcendente  archeologische bestemming  en het Huis van de Maagd Maria, een bedevaartsoord. In het oude Efeze kunt u anthologische gebouwen zoals de Bibliotheek van Celsus, de tempel van Hadrianus en de adembenemende Grote Theather van Efeze, met een vroegere capaciteit van 25 000 mensen bewonderen.

Aanvullende informatie

Belangrijk!

Pick-up locatie

We zullen u ophalen van de   haven van Izmir of de haven van Kusadasi, dat hangt af van waar de cruise aanmeert.

Pick-up van de haven waar uw cruise ligt

In ons boekingsformulier vragen we u de naam van uw cruiseschip en de naam van uw  rederij  te noteren waar we u kunnen ophalen voor de excursie. Zodra de boeking is bevestigd zullen we u een voucher toezenden met onze contact gegevens, zoals het telefoonnummer en de email adressen, zodat u van te voren contact met ons kunt opnemen om eventuele aanpassingen betreffende de pick-up van de cruise haven  tijdig ons door kunt geven.

Meest gestelde vragen over cruise haven pick-up

Hoe weten we wie onze gids is, waar we onze gids kunnen aantreffen en welk vervoer er voor ons klaar staat bij de haven? 

De gids zal met een duidelijke naambord op u wachten bij de uitgang van cruise haven. We zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat u van te voren het telefoonnummer van de gids krijgt. Zodra u uw boeking volledig heeft afgerond zullen we u een telefoonnummer geven en kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor vragen of opmerkingen. 

What gebeurd er als we te laat van de excurise terugkomen op het cruiseschip?
Onze toeristen service bedrijf zal de cruise reizigers begeleiden. We zijn op de hoogte van gedetailleerde reisschema's van de cruiseschepen, dus we zullen er zeker voor zorgen dat onze gasten op tijd terugkeuren naar het cruiseschip. Gedurende onze jarenlange operatie is dit nog nooit voorgekomen. U bent in goede handen! 

Pick-up tijd

De exacte pick-up tijd van  Haven van zmir  hangt af van aankomsttijd van de cruise, We zullen u de exacte tijd en schema per e-mail laten weten zodra u ons laat weten hoe laat de cruise aankomst in de haven. 

Duur

Dagtour, tussen 6 en 8 uur, hangt af van de vertrektijd van uw cruise.

Prijs

 

Tot 2 personen

Tot 4 personen

Tot 8 personen

Up to 12 persons

Privé tour met engelstalige gids en chauffeur

 

320 

 

360 

 

380 

 

390 


Inclusief

Pick up van en naar uw cruise haven. 
Vervoer met chauffeur met een auto, minibus of bus allen voorzien  van airco. 
Engelstalige gids. 

Exclusief 

Eten en drinken. 
Entree tickets
Toll kosten (De afstand tussen Izmir en Efeze is  80 km via de snelweg, u moet de tolkosten voor de heen- en terugrijs betalen).
Parkeer kosten.

Algemene voorwaarden

Boeking moet minimaal  2 dagen van te voren zijn. 
Tijdens de boeking zal er  20% van het bedrag in rekening worden gebracht. 
Het resterende bedrag dient contant te worden betaald op de dag van de excursie. 
U dient de  voucher uit te printen als een  bevestiging van uw voorafgaande betaling. 

Annuleringen

Een annulering betekent dat u  de aanbetaling verliest
Datum en tijd aanpassingen kunnen gedaan worden zonder sancties, naar gelang de beschikbaarheid. 

Aanvullende information 

Zodra u uw boeking heeft afgerond zult u een bevestigingsmail ontvangen. In deze e-mail treft u de  contact gegevens in geval van twijfels, vragen en opmerkingen die u zult hebben.

Kinderen onder de 18 jaar moeten worde begeleid door een volwassene. 

Hoe te boeken?

Om en bezoek te brengen aan Efeze en het huis van de Heilige Maria onder leiding van een gids, hoeft u alleen maar op de gewenste datum te klikken in het formulier bovenaan deze pagina in te vullen. Uw reservering zal gelijk bevestigd worden. 

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, willen we u graag verwijzen naar onze  FAQsAls u problemen ervaart tijdens de boeking of u wilt gebruik maken van de overige services die wij bieden, neemt u dan alstublieft  hier contact met ons op.


Efeze en het huis van de Heilige Maria

Vanuit Izmir

Nadat we u hebben opgehaald van de Haven van Smyrna, zal de gids, benoemd door het turkse ministerie van Toerisme, u  een introductie geven over de oude geschiedenis van Efeze, één van de bekenste steden uit de Hellenistische tijd, het benadrukt het hoogtepunt van één van de meest transecendentale archeologische bestemmingen in Turkije en de oudheid .

Efeze: Tijdens ons bezoek zullen we genieten van de onvergankelijke rijkdom van Efeze, de voormalige hoofdstad en één van de belangrijkste havens van de Middellandse Zee. We zullen de  Tempel van Hadrian bewonderen en we zullen met verbazing de prachtige  bibliotheek van Celsus aanschouwen. Ook kunt u tijdens deze excursie een mooie herrinering overhouden door foto's te maken van de tribune van de grootste Theater van de oudheid, waar u een heropleving kunt inbeelden van de klassieke tijdperk waarin meer dan 25.000 toeschouwers de optredens bijwoonden. 

Het huis van de Heilige Maria: Onze tour zetten we voort in één van de meest vereerde plekken van het Christendom: De plek waar de Heilige maagd Maria de laatste dagen van haar leven in gebed door heeft gebracht . Gelegen in de bergen van Bulbul, een geschenk van de natuur, was de nederige huis vergeten tot 1892, toen werd, na enige Maria het uitgeroepen tot een bedevaartsoord na enkele verschijningen van Maria. Tegenwoordig staat er een kleine stenen kerk op de fundering van het huis van de Helige maagd. Deze oort wordt ook regelmatig bezocht door de pausen Paulus VI en Johannes Paulus II. Voordat u weer terug gaat naar de cruise, stellen wij u voor om een souvenier of een van typische producten te kopen. 

Wij raden u aan om comfortable schoenen en passende kleding te dragen voor een dergelijke bedevaart naar de heilige plaats het huis van de heilige maagd Maria.

Informatie

Skip Navigation Links.
logo-advisor